Vi hjälper ofta våra kunder att skriva artiklar, det kan vara för webb, nyhetsbrev eller till olika medier.

Om ni behöver hjälp med att genomföra intervjuer och skriva artiklar oberoende om det är för publicering på er hemsida eller till era nyhetsbrev så hjälper vi gärna till. Har ni för mycket att göra? Kanske en tillfällig topp eller behöver ni återkommande få hjälp med att skriva artiklar, så ställer vi naturligtvis även upp med det.

Varför ska ni använda er av artiklar?

Artiklar är ett bra sätt att berätta för era kunder och omvärld vad som händer i ert företag. Artiklar är också en bra grund att använda sig av vid kommunikation, det kan vara grunden till mycket. Dels kan ni publicera artiklar på er hemsida, ni kan använda de när ni skickar ut era nyhetsbrev. Självklart ska ni även dela dem i era sociala mediekanaler så de får ännu större spridning. Vid publicering av nyheter och pressmeddelanden kan man bland annat använda sig av olika distributionsverktyg såsom Cision (Cision News) för att välja till vem och i vilka kanaler som informationen ska spridas.

Hemsidan

För att få en levande hemsida så behöver ni hålla den aktuell, ett bra sätt är att publicera olika artiklar med kontinuitet. Det kan göras på olika sätt! En del väljer att kalla det för blogg, andra för aktuellt eller rätt och slätt nyheter.

Medier

Har ni något spännande att berätta? Vill ni ge er in i samhällsdebatten och behöver hjälp med att skriva en debattartikel? Då är ni också varmt välkomna att höra av er.

Vad ska artiklarna handla om?

Artiklar kan bygga på intervjuer, rapporter, kundcase eller det som är aktuellt just nu i ert företag. Eller så kanske ni vill hjälpa era kunder att hålla sig up to date om vad som händer just i er bransch?

Ni är varmt välkomna att höra er om ni behöver vår hjälp!