PR-tjänster

Varje kund och varje uppdrag är unikt, därför ska du inte göra som alla andra, utan du ska göra det som är bäst för dig och ditt företag. Vill du sticka ut ur mängden? Låt oss hjälpa dig med ditt PR arbete och ditt företags kommunikation.

Kommunikationsplattform

Tillsammans med kunden arbetar vi fram en praktiskt användbar kommunikations- plattform där vi utgår från era behov och er verksamhet.

Medierelationer

Vi hjälper er med de strategier som just ni behöver för att få ut ert 
budskap till rätt målgrupp i rätt kanaler för att få förtjänad uppmärksamhet

Sociala medier

Använd sociala medier till att skapa engagemang och dialog med era följare. Få direktkontakt och stärk relationen med era målgrupper och kunder.

PR-kampanjer

Vill ni öka intresset för en särskild fråga, produkt eller tjänst eller stärka ert varumärke, då kan det vara aktuellt att planera för en PR kampanj.

Event

Vi kan hjälpa er att levandegöra ert varumärke genom att skapa upplevelser där människor får mötas och där era budskap levandegörs.

Kriskommunikation

Behöver ni förebygga och hantera mediekriser? Vi kan stödja er att ta kontrollen och inte lägga locket på, att vara ansvarstagande och öppna

Intern kommunikation

Du kan få hjälp med att stärka den interna kommunikationen i ditt företag så den blir ett led i att utveckla verksamheten och nå de uppsatta målen.

Utbildning

Vi arrangerar både öppna och slutna utbildningar. Till exempel hur man arbetar fram en kommunikationsplan, medieträning och hur man arbetar med sociala medier.

Kompetens att hyra

Vi hyr då och då ut kompetens till företag och organisationer såväl i näringsliv som i den offentliga sektorn under längre och kortare perioder.
PR byrå i Göteborg som erbjuder PR-tjänster som är bäst för ditt företag