Våra erbjudanden

Vi erbjuder såväl strategisk som praktisk kommunikation

All kommunikation i ett företag eller organisation ska utgå från dess mål och verksamhet. Kommunikation är ett verktyg för att uppnå företagets mål och visioner.

Trädgårdsföreningen

Vi kan kommunikation

Vi skräddarsyr alltid lösningar från grunden. Våra verktyg är yrkesskicklighet, relevant erfarenhet och en stor nyfikenhet.

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi

Tillsammans med uppdragsgivaren arbetar vi fram en praktiskt användbar kommunikationsplattform där vi utgår från era behov och verksamhet.

Medierelationer

Medierelationer

Vi hjälper er med de strategier som just ni behöver för att få ut ert budskap till rätt målgrupper i rätt kanaler för att få förtjänad uppmärksamhet.

Sociala medier

Sociala medier

Använd sociala medier till att skapa engagemang och dialog med era följare. Få direktkontakt och stärk relationen med era målgrupper.

PR-kampanjer

PR-kampanjer

Om ni vill öka intresset för en särskild fråga, produkt eller tjänst eller stärka ert varumärke, då kan det vara aktuellt att planera för en PR kampanj.

Kriskommunikation

Kriskommunikation

Vi kan hjälpa er att förebygga och hantera mediekriser, stödja er att ta kontrollen och inte lägga locket på, att vara ansvarstagande och öppna.

Event

Event

Vi kan hjälpa er att levandegöra ert varumärke genom att skapa upplevelser där människor får mötas och där era budskap levandegörs.

Malena Eklund

Kompetens att hyra

Vi hyr då och då ut kompetens till företag och organisationer såväl i näringsliv som i den offentliga sektorn under längre och kortare perioder.

Utbildning

Utbildning

Vi arrangerar både öppna och slutna utbildningar: medieträning, kommunikationsplaner, och sociala medier.

Intern kommunikation

Intern kommunikation

Vi hjälper dig att stärka den interna kommunikationen i ert företag så den blir ett led i att utveckla verksamheten och nå de uppsatta målen.

Vill du ha nyheter?

Om du vill ha våra nyhetsbrev så kontakta oss: