Våra erbjudanden

Vi erbjuder såväl strategisk som praktisk kommunikation

All kommunikation i ett företag eller organisation ska utgå från dess mål och verksamhet. Kommunikation är ett verktyg för att uppnå företagets mål och visioner.

Trädgårdsföreningen

Vi kan kommunikation

Vi skräddarsyr alltid lösningar från grunden. Våra verktyg är yrkesskicklighet, relevant erfarenhet och en stor nyfikenhet.

Kommunikationsstrategi

Kommunikationsstrategi

Tillsammans med uppdragsgivaren arbetar vi fram en praktiskt användbar kommunikationsplan där vi utgår från era behov och verksamhet.

Från pressrelease

Artiklar

Vi hjälper er med att skriva artiklar som kan bygga på intervjuer, rapporter eller det som är aktuellt att berätta om i ert företag.

Medierelationer

Medierelationer

Vi hjälper er med de strategier som just ni behöver för att få ut ert budskap till rätt målgrupper i rätt kanaler för att få förtjänad uppmärksamhet.

Utbildning

Utbildning

Vi arrangerar både öppna och slutna utbildningar: medieträning, kommunikationsplaner, och sociala medier.

Sociala medier

Sociala medier

Använd sociala medier till att skapa engagemang och dialog med era följare. Få direktkontakt och stärk relationen med era målgrupper.

PR-kampanjer

PR-kampanj

Vill ni öka intresset för en särskild fråga, produkt eller tjänst eller stärka ert varumärke, då kan det vara aktuellt att planera för en PR kampanj.

Kriskommunikation

Kriskommunikation

Vi hjäler er att förebygga och hantera mediekriser, stödja er att ta kontrollen och inte lägga locket på, att vara ansvarstagande och öppna.

Event

Event

Vi kan hjälpa er att levandegöra ert varumärke genom att skapa upplevelser där människor får mötas och där era budskap levandegörs.

Malena Eklund

Kompetens att hyra

Vi hyr ut kompetens till företag och organisationer såväl i näringsliv som i den offentliga sektorn under längre och kortare perioder.

Intern kommunikation

Intern kommunikation

Behöver ni stärka den interna kommunikationen i ert företag? Låt den bli ett led i att utveckla verksamheten och nå de uppsatta målen.

Newsletter

Nyhetsbrev

Nyhetsbrev är kraftfullt för relationer. Kan innehålla: framgångssagor, aktuella ämnen m.m. Synlighet ökar auktoritet och förtroende.

Pressmeddelanden

Pressmeddelande

Pressmeddelanden med högt nyhetsvärde för läsarna/lyssnarna ökar chansen att ditt budskap når ut till journalister och potentiella nyhetskanaler.

Vill du ha nyheter?

Om du vill ha våra nyhetsbrev så kontakta oss: