Vi hyr då och då ut kompetens till företag och organisationer såväl i näringsliv som i den offentliga sektorn.

Om du behöver ett bollplank att diskutera kommunikation med eller om ni har en tillfällig topp eller om ni kanske tillfälligt behöver hyra in en kommunikatör, presstöd eller kommunikationschef så ställer vi naturligtvis även upp med det.

Kommunikationschef

Jag har arbetat med kommunikation sedan 1998 både som organisatör, kommunikatör som chef och nu i egen regi så jag är väl medveten om komplexiteten i kommunikationsprocessen såväl internt som externt. Jag arbetar såväl med strategisk kommunikation som med praktisk kommunikation. Behöver ni hyra in en kommunikationschef tillfälligt eller under en längre period så är ni välkomna att höra av er.

Kommunikatör

Om en medarbetare behöver vara frånvarande från er kommunikationsavdelning och ni behöver hyra in en kommunikatör tillfälligt så får ni gärna ta kontakt så kan vi hjälpa er med det. Det som kan ingå i en kommunikatörstjänst är bland annat: skriva och uppdatera hemsidor, skapa och skriva nyhetsbrev, skapa pressrum och skriva pressreleaser samt hålla kontinuerlig kontakt med journalister och medier. Utveckla de sociala medierna samt skapa innehåll i dem. Upprätta PR-planer och PR-kampanjer m.m.

Pressansvarig

Som pressansvarig kan vi vara behjälpliga med att vara talesperson gentemot media om ni saknar den tjänsten på ert företag. Det kan även vara vid en tillfällig situation under en kampanj, event eller liknande där ni behöver extra stöd. Som pressansvarig kan vi självklart även skriva pressreleaser, skapa nyhetsrum, ta fram rätt bilder och ta kontakt med rätt medier för rätt nyhet.

”Some are born great, some achieve greatness and some hire public relations officers”

Danielj J Boorstin