Vi erbjuder såväl öppna utbildningar som utbildningar efter önskemål och behov hos våra kunder

Utbildningstillfällena kan vara allt från några timmar till flera dagar. Det kan vara en frukostföreläsning eller workshop beroende på vilka önskemål som finns.

Kommunikationsplaner

Behöver ni hjälp med att arbeta fram en kommunikationsplan? Vill ni revidera en redan befintlig eller har ni aldrig tidigare arbetat utifrån en plan? Då kanske vi kan hjälpa er med de grundläggande delarna eller de fördjupande helt beroende på er tidigare kunskap i området.

Sociala medier

Ska ni börja arbeta med sociala medier och behöver veta vara man startar eller kanske ni behöver komma igång igen efter ett uppehåll? När man arbetar med sociala medier så kommunicerar man mycket snabbare än i traditionell marknadsföring. Hör av er så vi får veta vilka kunskapsbehov som just ni har.

Medieträning

Behöver du träna dig i att uttrycka dig klart, tydligt och intressant? Vill du känna dig tryggare när journalisterna ringer för att få en intervju? Hitta det optimala sättet att kommunicera med media. Det är viktigt och förstå hur medier arbetar och att lära sig svara och inte bli svarslös.

”Frågan är all kunskaps början.”

Theaitetos.