Vårt Konsultuppdrag med Svenska Mässan: Logistik & Transport 2023

I en värld som ständigt utvecklas och förändras, blir logistik och transportkunskap allt viktigare. 

Vi på First PR är stolta över att meddela vårt engagemang i ett spännande konsultuppdrag i samarbete med en av våra kunder Svenska Mässan. Vårt uppdrag är att bidra till framgången av Logistik & Transport 2023. En av Nordens me

st framstående mässor och konferenser inom logistik- och transportsektorn. Evenemanget utgör en plattform för att diskutera de senaste frågorna inom branschen samt ger möjlighet att möta experter och beslutsfattare från svenskt näringsliv.

Logistik & Transport 2023 är mycket mer än bara en mässa. Vi arrangerar också en betalkonferens som riktar sig främst till logistik- och lagerchefer samt andra beslutsfattare inom logistik och transport. Konferensenär utformad för att ge deltagarna en möjlighet att fördjupa sina kunskaper och delta i diskussioner om de senaste trenderna och utmaningarna som präglar branschen. Evenemanget lockar besökare från en rad olika branscher, inklusive hamnar, dagligvaror, logistikfastigheter, detaljhandel, sjöfart, lager, IT/logistiksystem, e-handel, fordonsindustri, med flera.

Logistik & Transport 2023

Årets evenemang äger rum den 24-25 oktober 2023 på Svenska Mässan i Göteborg. Målet är att samla beslutsfattare och experter från olika delar av branschen för att främja kompetensutveckling, erfarenhetsutbyte och inspirera till att hitta lösningar på globala utmaningar inom logistik och transport. Logistik & Transport 2023 belyser viktiga frågor som rör den pågående globaliseringen och klimatomställningen.

Evenemanget fokuserar också på effektivisering av logistik, lager, distribution och transport. Det främjar gränsöverskridande möten, workshops och nätverkande som ofta leder till oväntade innovationer och lösningar. Oavsett din befattning eller ditt område, vare sig du är kvalitetschef, inköpschef, VD eller arbetar inom IT eller e-handel, finns det lösningar på dina utmaningar hos Logistik & Transport.

Vad du kommer få uppleva på mässan

Konferensen är strukturerad i fyra halvdagspass utan parallella spår. Detta möjliggör djupgående diskussioner och fördjupning inom ämnen som är mest relevanta för dig. Det innebär att deltagarna kan fokusera helt på ämnen som intresserar dem mest och delta i interaktiva diskussioner med experter och kollegor. Det är en unik möjlighet att fördjupa sig i ämnen som är relevanta för ens egen verksamhet och karriär. Det är möjligt att köpa biljetter för halvdagar, heldagar eller två dagar beroende på intresse och schema.

Kombinera konferensen med mässan

En av fördelarna med mässan Logistik & Transport 2023 är att det är fri entré, man behöver bara registrera sig innan man besöker mässan. Det är enbart konferensen som kostar. Detta ger möjlighet att se den senaste tekniken, infrastrukturen och innovationerna som kommer att forma framtidens globala flödeskedjor. Konferensen kommer att locka talare och deltagare från en mängd olika branscher, inklusive logistik, lager, transport, IT, e-handel m.fl. (se konferensprogram). Detta ger en unik möjlighet att lära sig av ledande aktörer inom olika områden och att skapa nya affärsmöjligheter. 

First PR är stolta över att vara en del av Logistik & Transport 2023. Där vi tillsammans med Svenska Mässan strävar efter att främja innovation och utveckling inom logistik- och transportsektorn. Vi ser fram emot att träffa beslutsfattare, experter och deltagare från olika branscher för att tillsammans hitta lösningar för ett smartare logistikflöde. 

Vi hälsar alla välkomna till detta unika tillfälle att utforska framtidens möjligheter inom logistik och transport.

Biljetter till Logistik & Transport 2023 kan köpas här.

Tags