Glad Påsk

Det blev en rivstart i arbetet det här året. De första tre månaderna har varit hektiska så nu ser jag fram emot några lediga dagar. Det har varit några händelserika och spännande månader med nya kunder och nya uppdrag. PR planer och PR kampanjer som har planerats och påbörjats, arbete med sociala medier och utbildning i nyhetsbrevskrivande och mycket annat roligt har jag hjälpt mina kunder med. Och däremellan har jag nätverkat en hel del i både okända och kända konstellationer. Jag hyr nu även en kontorsplats på Kungsgatan 48 A hos kommunikationsbyrån Right Thing United som jag tidigare berättat om och det är ett härligt gäng och en bra arbetsplats att vara på (när jag inte är ute hos mina kunder, vilket jag är ganska ofta).

Frukostföreläsningar

Jag har även hunnit med en hel del frukostföreläsningar. Samt en två dagars utbildning med Annika Dacke på Orera kommunikation, anordnad av kntnt. Att lyssna på andra duktiga människor och få träna sig i något som man arbetar med själv till vardags är väldigt nyttigt. Det finns alltid nya lärdomar att ta till sig och nya infallsvinklar på det som man arbetar med. Något som jag alltid tycker är givande är att möta nya människor. Det är verkligen något som man gör när man går på olika föreläsningar och utbildningar.

Till slut nu ska det bli riktigt skönt att äntligen få koppla av under påsken. Hoppas att du kan koppla av från arbete, studier eller är det så att du arbetar som mest under påskhelgen? Vad du än planerar att göra så hoppas jag att påsken kommer innehålla det som du vill att den ska göra. För egen del kommer det att bli skidåkning i Sälen med familjen, mycket god mat och förhoppningsvis en hel del avkoppling och så håller vi såklart tummarna för lite sol, det hoppas jag vi alla får. Ha en riktigt skön och härlig påskhelg.

Glad Påsk!

Inlagt av: Malena
Bild: Pixabay

Category
Tags