Julkula

På First PR har vi haft ett spännande år med många utmaningar och roliga uppdrag i flera olika branscher. 

För tredje året i rad ansvarade vi för Barngolfens PR- och kommunikationsarbete. Barngolfen är Sveriges största välgörenhetsgolftävling där kändisar, golfproffs och företag samlas och spelar för de sjuka barnen på Drottnings Silvias barn- och ungdomssjukhus. Ett verkligt glädjefyllt uppdrag där vi lägger ner många timmar helt pro bono. Vi uppmanar alla som har möjlighet att bidra till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus.

Under våren hade vi även en praktikant hos oss från Sälj- och marknadshögskolan; Elin Thörnblad. Det var verkligen roligt att lära känna Elin som läser till digital marknadsförare. Hon var en klippa och vi trivdes väldigt bra tillsammans.

Nya kunder och uppdrag

Nya spännande uppdragsgivare som tillkommit under året var bland annat: Charlotte Olsson Art, som är konstnär och designer och även väldigt engagerad i olika välgörenhetsorganisationer. En av dessa välgörenhetsorganisationer är The Perfect World Foundation dit Charlotte skänkt många vackra konstverk. Författarna till boken: ”Samspelet i styrelserummet – smarta drag för framtiden” en bok som vill engagera, avdramatisera och förenkla styrelsearbetet i små och medelstora bolag och organisationer. Där rivstartade vi med ett välbesökt bokreleaseparty innan sommaren och flera artiklar har blivit publicerade under hösten. Dessa författare äger och driver också företaget Säkra Kvinnor Styrelsebalans. Det är ett företag som erbjuder tjänster och utbildningar till styrelser, valberedningar och enskilda personer i ledande roll. Tillsammans arbetar de för ett jämställt, värdeskapande och hållbart ledarskap i styrelsen.

Företagsbostäder är ytterligare en ny uppdragsgivare som är Sveriges största leverantör av företagslägenheter. Företagsbostäder har lägenheter i många städer såsom Göteborg, Stockholm, Helsingborg och Linköping för att nämna några.

 

Slutligen vill vi säga ett stort tack till alla våra uppdragsgivare och vänner för förtroendet under det gångna året. Vi ser nu fram emot nästa år!

God jul och Gott Nytt År!

 

Tags