Nytt År - Ny Adress

God fortsättning på 2016 som förhoppningsvis blir ett riktigt bra år för er alla! För egen del betyder det nu att First PR flyttar till Kungsgatan 48 där jag kommer att sitta hos Right Thing United som är en reklam- och kommunikationsbyrå, vilket jag ser fram emot. Det här året har börjat med en riktig rivstart när det gäller nya kunder och uppdrag. Många blandade uppdrag som till exempel att arbeta fram PR planer och analysera hemsidor och utbilda kunder i sociala medier samt att skriva nyhetsbrev för att nämna några.

Jag kommer även fortsättningsvis att arbeta hos Företagarna VGL där jag hyr ut mig själv några timmar i veckan som kommunikatör. Regionkontoret ligger på Erik Dahlbergsgatan 3 i Göteborg. Det är ett mycket spännande och varierande uppdrag där jag hjälper till med allt från att arrangera event till att arbeta med mediekontakter. Företagarna är Sveriges största företagarorganisation och företräder över 70 000 företagare i olika branscher. Företagarna arbetar med frågor vars syfte är att skapa bättre förutsättningar för att starta, driva, utveckla och äga företag i Sverige. De arbetar med opinionsbildning för att förbättra företagarklimatet i Sverige. Som medlem i Företagarna får man en hel del medlemsförmåner, men även ett stort nätverk av kollegor som också driver företag runt om i Sverige. Företagarna arrangerar många olika slags event, föreläsningar och utbildningar för sina medlemmar och man kan även få hjälp med juridisk rådgivning för bättre affärer.

Om du har påbörjat ditt arbete med att ta fram en kommunikationsplan för ditt företag och kört fast eller om du har svårt att komma igång med din plan, då får du gärna höra av dig så kan jag hjälpa dig med fortsättningen. Jag agerar gärna bollplank eller håller i utbildningar om det är det du behöver.

Du är välkommen att ringa, maila eller komma förbi!

Inlagt av: Malena

 

Tags