Sommar

För många börjar det bli dags att ta semester och avsluta pågående projekt. Inför semestern kan det kännas skönt att avsluta så mycket man kan och förbereda sig inför hösten. Det kan ju låta lite motsägelsefullt att man ska börja tänka på hösten innan sommaren ens har kommit. MEN har du många bollar i luften? Deadlines som hela tiden flyttas fram? Då kan det vara bra att ta sig en funderare över hur man vill att ens arbetssituation ska se ut efter semestern.

Hjälp finns att få

Behöver du hjälp att strukturera upp ditt kommunikationsarbete? Hjälp med dina kommunikationsstrategier på företaget eller tillfällig avlastning? Söker du aktivt efter en PR-byrå? Då är du varmt välkommen att höra av dig till oss.

Semester nu

Vi tar semester några veckor nu, men har självklart jour för er som behöver hjälp fort. Slå oss en signal eller skicka ett mail, så hör vi av oss inom kort.

Kunder och uppdrag

Om du är nyfiken på vilka kunder och uppdrag vi arbetar och har arbetat med de senaste åren så kika in här. Vill du veta vilka olika slags tjänster vi erbjuder? Då kan det vara en god idé att ta en titt här. Vi kan exempelvis hjälpa till med att arbeta fram en kommunikationsplattform, men viktigast av allt är att vi utgår från just dina behov.

Resumé tipsar

Har du tillgång till Resumé Insikt? Då kanske du ska läsa deras 5 tips om vad du kan fundera över i sommar. De tar upp 5 följande ämnen:

  • Rättegångar mot influencers
  • Spelreklamen påverkas när kartan ritas om
  • Brand-safety initiativet
  • Hållbarhet
  • Bokslut

Stressa ner

Ha en riktigt härlig sommar och koppla av och koppla ner. Jag tipsar gärna om Sommar i P1, vilket man kan lyssna på i hängmattan, så många bra talare och viktiga ämnen. Till exempel Anders Hanzen, som är överläkare i psykiatri, har en hel del kloka ord att dela med sig av.

 

 

Tags