Tillsammans för Kungälv

Under samma vecka som Göteborgs Kulturkalas och samma dag som Way out West startade så arrangerade föreningen Tillsammans för Kungälv en konsert till minne av John Hron dit tusentals människor kom trots alla andra arrangemang. Förutom alla fantastiska artister som uppträdde så  fick Daniel även ett stipendium för sitt civilkurage då han avvärjt en pågående misshandel. Om det kan ni läsa mer här. Stipendiet delades ut av Antonin Hron och Marie Hron som grundat en stiftelse till minne av sin son John.

En av talarna denna kväll var Mona Sahlin som är nationell samordnare mot våldsbejakande extremism, utnämnd av den tidigare regeringen Reinfeldt.

First

Jag är verkligen glad och stolt över att ha fått vara en liten del i detta fantastiska arrangemang. Tänk vad dessa härliga och duktiga ungdomar har skapat för medmänskligheten, kärlek och sammanhållning.

Denna min första arbetsvecka efter semestern var verkligen innehållsrik. Hoppas ni alla får en härlig kommande vecka med mycket solsken och arbetsglädje.

Inlagt av: Malena

Tags