Artiklar

Nu är det 1 år sedan som jag grundade PR byrån First PR . Då tycker jag det passar bra att fira det med en ny websida. Sidan är gjord av Katrin på brandyellow, TACK Katrin! Den här hösten har ju hitintills varit helt fantastisk och då tänker jag inte bara på det underbara vädret med mycket sol och värme utan på att jag har gjort en massa spännande saker. Jag har ett uppdrag hos Företagarna i Västra Götalands regionen som är både roligt och givande. Jag har även hjälpt en del kunder att hitta just deras nyhetsvärden som har fångat intresset hos flera journalister, jätteroligt att få arbeta med så duktiga företag!

1 – års jubileum och en tur till Stockholm

I förra veckan var jag en sväng i Stockholm där Atomer och bitar arrangerade en utbildningsdag om video på nätet. Det var många både duktiga och intressanta föreläsare bl.a Niclas Grunewald från Creo Media Group,  John Marin från TUI och Marcus Sandström från Viseo för att nämna några. På Viseo  kan ni testa vilket betyg er websida får, ett riktigt bra test för att se om den är ”google vänlig”.

Stockholm är Sveriges huvudstad samt landets kulturella, politiska, mediala och ekonomiska centrum. Staden ligger vid Mälarens utlopp i Östersjön, på gränsen mellan landskapen Södermanland och Uppland. Staden är världens femte nordligaste huvudstad bland självständiga stater. Upptäck vår huvudstad på nya, kreativa sätt! Här på Visit Stockholm har de samlat sina bästa tips. Stockholm är en fantastisk stad att besöka året runt. Gillar man kultur så besök Dramaten eller något av alla fina museer! Vår huvudstad är ju så vacker att promenera i och vilket utbud av restauranger! Ha en fin resa dit!

Vill du ha kontakt med en PR – konsult? Då kan vi diskutera vad vi skulle kunna göra för just dig och ditt företag? Slå mig då en signal på 072 – 398 90 24

Ha en riktigt fin fortsatt vecka!

Inlagt av: Malena

 

Tags