Barngolfen 10 år - ett Pro bono uppdrag!

I samarbete med Plyhm kommunikation kommer jag att arbeta Pro bono med PR för Barngolfen som firar 10-årsjubileum i år. Det är oerhört spännande och roligt att få hjälpa till att bidra med att sprida information om denna fina organisations arbete. Organisationen samlar in pengar till Drottning Silvias barnsjukhus. Barngolfen 10 år – Pro bono uppdrag! Idén till Barngolfen kom från Lasse Kronér och första tävlingen gick av stapeln 2006 så i år är det 10:e gången som tävlingen genomförs. I år kommer tävlingen att att äga rum den 15 juni på Hills golfklubb och det är fri entré för besökare. För dig som vill vara med och spela golf denna dag och synas med ditt företag kan ta kontakt med Tomas Gedda. Han är Fundraising Manager på Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Anmälan till Barngolfen 2015

Om du är intresserad av att veta mer om denna dag kan du läsa vidare här: Barngolfen_inbjudan_2015 15 juni
Förra året satte barngolfen rekord och drog in hela 2,2 miljoner kronor. Dessa pengar går till specifika projekt på Drottning Silvias barnsjukhus. Exempel på vad pengarna har gått till är bland annat bärbara datorer till barnen och clowner på sjukhuset. Följande har också kunnat göras för pengarna: läkande trädgård och läkande rum på akuten. Stiftelsens verksamhet är beroende av sponsring från företag samt gåvor från privatpersoner, föreningar och organisationer och verkar för att de barn som besöker sjukhuset ska få en bättre miljö under sin vistelse där.

 

Invigning av nya väntrum

Fredagen den 12 juni kommer inviger sjukhuset ett nytt väntrum på röntgenavdelningen. Temat är Göteborgs skärgård och för att väntan ska bli något lite trevligare för barnen har nu väntrummen blivit renoverade. Pengarna kommer från förra årets välgörenhetsgolftävling 2014. Med fyrar, bohuslänska klippor, hamnar och båtar har inredningsarkitekterna på Bittra Britta skapat en vacker miljö. Förhoppningsvis blir detta uppskattat av såväl barnen som deras föräldrar. Slutligen vill jag bara påminna om att #glädje läker!

Inlagt av: Malena Eklund
Bilder: falkenbergsbild.se och Flickr

 

Tags