Ride of Hope

Pro bono

En härlig och intensiv vecka börjar gå mot sitt slut. Solen skiner och fåglarna kvittrar och ett skönt fredagsmood börjar infinna sig. Äntligen är fredagen här!

En nyhet för i år är att First PR har tackat ja till ytterligare ett pro bono uppdrag. Det är ett uppdrag för Ride of Hope Europe – Team Göteborg. Uppdraget består av att sprida information och kunskap om vad Ride of Hope är och gör.

Ride of Hope Europe – Team Göteborg

Ride of Hope Europe är ett av Barncancerfondens många idrottsevents där man som deltagare samlar in pengar till den livsviktiga forskningen. Team Göteborg har som målsättning att under tiden samla in 700 000.- under 2017 och hitintills har de samlat in ungefär hälften av pengarna. ROHE som det också förkortas startade 2014 och projektet går ut på att man cyklar till olika destinationer i team.

2017

De cyklar i lag med likadana kläder. Rutten går i år för andra gången från Prag den 3 juli och genom Tjeckien, Tyskland och Polen till Sverige och målet i Varberg dit de ankommer den 9 juli. Under hela 2017 så arbetar ROHE med sponsring och olika events för att samla in pengar till forskningen kring barncancer.

25 mars

Inledningsvis kommer ROHE Spin of Hope arrangeras den 25 mars. Spin of Hope är ett event där man som privatperson eller företag kan delta under en timma eller flera för att samla in pengar till Barncancerfonden. Målet för i år är att samla in 5,5 Mkr i hela landet. I Göteborg arrangeras Spin of Hope på träningsanläggningen STC, Backavägen 3 i Göteborg. Det går speciellt bra att anmäla sig på: https://www.barncancerfonden.se/1309417684/.

PR-kampanjer

När man som företag ibland arrangerar olika event så kan man behöva synliggöra det på olika sätt för att få uppmärksamhet. För det första så är ett sätt att få uppmärksamhet kring ett arrangemang är att genomföra en PR kampanj. Om du funderar över hur du ska gå till väga för att få publik, kunder och media att bli intresserade och komma till ditt event, då kan det fortsättningsvis vara lämpligt att genomföra en PR kampanj.

Välkommen att ta kontakt

Vill du ha hjälp med att planera och genomföra en PR kampanj? Då är du varmt välkommen att ta kontakt! Slå en signal 072-3989024 eller skicka ett mail: malena@firstpr.se

Inlagt av: Malena Eklund
Bild: Pixabay

Category
Tags