Elin Thörnblad

Praktikant Elin från Sälj- och Marknadshögskolan

Nu har Elin Thörnblad startat sin praktik på First PR och första veckan är redan gjord. Elin är LIA praktikant och ska vara här i 8 veckor. Hon läser till Digital marknadsförare på Sälj- och marknadshögskolan i Göteborg. Det ska bli väldigt roligt att ha Elin här under dessa veckor i vår. Elin kommer även att blogga här om hur livet på en PR-byrå är ur hennes perspektiv eller mer specifikt hur livet är på First PR.

Ny adress

En annan nyhet är att First PR nu har en ny adress. Vi har flyttat kontoret till WTC på Teatergatan 19 i Göteborg. Har du vägarna förbi så får du gärna komma upp och säga hej. Förutom att läget är toppen så är det en trevlig arbetsplats där man delar de gemensamma utrymmena med andra företag. Teatergatan är en parallellgata till Avenyn mitt i Vasastan. Här känner vi att vi kommer att trivas riktigt bra.

Spännande vår

Vi ser fram emot en mycket spännande vår och det ska bli väldigt roligt att få arbeta tillsammans med Elin. Bland annat kommer vi arbeta med Barngolfen även i år. Det gör vi tillsammans med Plyhm kommunikation.

 

Vill ni komma i kontakt med oss? Det gör ni här!

 

Category
Tags