semester

Semester

Nu är det semester även för First PR och vi är tillbaka igen den 1 augusti. Jag hoppas ni alla får en riktigt skön sommar med mycket sol, bad och avkoppling. Det har varit en intensiv och rolig vår med många skilda uppdrag och olika kunder. Många blandade uppdrag har det varit som PR-kampanjer, olika utbildningar som t.ex. hur man arbetar med nyhetsbrev, projektledning av olika arrangemang, arbetat med sociala medier för kunds räkning, arbetat med PR-planer och agerat bollplank till Kommunikationschefer och Marknadsansvariga. Det har helt enkelt varit en vår med många fantastiskt roliga uppdrag och inom olika branscher såsom: IT, Shipping, Fastighetsbolag och medlemsorganisationer för att nämna några.

Vad har ni för semesterplaner? För egen del kommer jag att umgås mycket med familj, släkt och vänner. Det blir en hel del utflykter i sommar, framförallt på västkusten. Det brukar nästan alltid bli besök i Fjällbacka, Grebbestad, Hunnebostrand eller närliggande platser.

Hösten

Till hösten kommer jag att anordna lite olika utbildningar bland annat i hur man arbetar med sociala medier. Jag kommer även erbjuda utbildning i hur man arbetar med PR-kampanjer och hur man arbetar fram en bra kommunikationsplan. Mer information om detta kan ni hitta under PR-tjänster där ni även kan hitta detaljerade uppgifter om hur ni kan kontakta oss.

 

Ha en fantastisk sommar!

Inlagt av: Malena
Foto: Pixabay

Category
Tags