Middag ute

Nu är semestern över för den här gången, MEN hösten hade ju inte behövt komma med en gång. Det var väl ändå inte nödvändigt….

Event

Jag har börjat den här hösten med lite olika projekt. Dels har jag förberett och planerat för lite olika event på uppdrag av en kund. Redan den här veckan så har jag varit på Lysekils Women’s Match tillsammans med Företagarna som är en av mina kunder. Vi trotsade både regn och blåst. Fast 25 sekundmeter ena dagen med inställda seglingar och 8 grader och regn den andra dagen var väl inte riktigt vad vi hade förväntat oss. Men när det gäller väder så är det ju verkligen inget som man kan planera, däremot så kan man ju vara förberedd på det mesta. Hur förbereder du dig när du ska arrangera eller delta i ett event?

Utbildningar denna hösten

Den här hösten kommer jag att erbjuda några utbildningstillfällen i olika ämnen. Så du som vill börja använda dig av sociala medier i ditt arbete på ett effektivt sätt kanske är intresserad av att delta? Du kan läsa mer och anmäla dig här. Jag kommer även erbjuda en halvdag i hur man arbetar fram en kommunikationsplan, det kan du läsa mer om här. Maila mig gärna om du har några frågor kring utbildningarna eller om du undrar över något annat på malena@firstpr.se. När det gäller bägge dessa utbildningar så behöver du inte ha några förkunskaper alls, men det kan lika gärna vara så att du behöver uppdatera dig eller hitta nya vägar för att komma vidare i ditt uppdrag.

Sociala medier

Jag träffar fortfarande på företagare och chefer på olika nivåer som inte anser att sociala medier är något för deras företag. Till dem brukar jag säga: tänk om! Du har allt att vinna på att använda dig av sociala medier ur ett kommunikationsperspektiv. Kanske behöver du inte använda dig av alla kanaler, men du bör åtminstone välja EN. Du som fortfarande är tveksam bör göra en grundlig research innan du avfärdar sociala medier helt och hållet. Jag vet att ett argument är tiden. MEN det går att arbeta med sociala medier på ett effektivt sätt, däremot kan man inte helt automatisera användandet utan viss tid krävs naturligtvis. Hör gärna av dig om du har frågor och vill komma vidare i ditt arbete med sociala medier.

Ha nu en riktigt skön start på hösten!

Inlagt av: Malena
Foto: Pixabay

 

 

 

Tags