Elin Youhanna

Som Malena berättade i förra inlägget så har hon antagit sig en praktikant; Mig! Så jag tänkte ta tillfället i akt att presentera mig själv lite närmare.

Jag heter Elin Thörnblad, snart 25 år och är född och uppvuxen med mina föräldrar i Landvetter. Idag bor jag tillsammans med min sambo Roy på Hisingen i Göteborg.

Idag läser jag till Digital Marknadsförare på Sälj&Marknadshögskolan och att börja studera var något av det bästa jag har gjort. Jag som alltid har varit den som hejdat alla vid bordet från att äta för att hinna ta en bra bild först. Jag hamnade med likasinnade som både bloggar och använder instagram frekvent (ni kan ju bara tänka er hur det ser ut när vi samlas för att äta allihop haha!).

Förutom skolan är mina absolut största intressen träning- och hälsa. Jag ser mig själv som en riktig träningstjej och har tävlat i fitness. Idag ligger fokuset på att hålla en bra balans mellan bra mat och hård träning som även är någonting jag bloggar om på elinthoernblad.se

Jag har tidigare erfarenheter inom marknadsföring då jag har jobbat med sales promotion, men det jag kommer jobba med nu är att bygga mitt eget varumärke. Drömmen är att en dag starta mitt eget företag inom pr och digital marknadsföring.

Praktikplats

Min praktik hos First PR är min sista kurs för år 1 och här får jag använda mina kunskaper inom marknadsföring och de lite djupare områdena som SEO och content marketing som är några av de kurser jag har läst under året.

Digital Marknadsförare är en yrkesutbildning på två år och vår klass är den första klassen i Sverige som läser utbildningen! Är du intresserad av att läsa Digital Marknadsförare? Eller kanske någon annan av Sälj&Marknadshögskolans utbildningar då ska du klicka dig in på smhsverige.se och hitta den utbildning som passar dig och ansöka! Men jag vill ge dig en liten ”heads up” då ansökningarna stänger 15 maj, så ansök idag!

Med det sagt vill jag önska er en fortsatt bra dag och trevlig helg!

Kontakta oss!

 

Category
Tags