Soluppgång

Imorse ringde väckarklockan 05.00 och jag hade tänkt att bjuda på en fin bild på Instagram med en vacker solouppgång. Men solen hann inte komma upp förrän jag hade gett mig iväg, precis som jag gör varje fredag. Då ger jag mig iväg till mitt BNI team i Göteborg. Där äter jag frukost med ett härligt gäng och tillsammans hjälper vi varandra till att göra fler affärer. Denna gången hade jag med mig en gäst som också är en ny kund så efter vårt frukostmöte gav vi oss iväg för att prata kommunikationsstrategier resten av dagen.

 

Instagramföljare hängde ni med?

Ni som har följt mig på Instagram den här veckan har kanske fått en liten djupare inblick i hur en arbetsvecka för mig kan se ut. Det är ju självklart väldigt varierande från vecka till vecka vad man gör beroende på vilket uppdrag eller vilken kund som man arbetar med. Dessutom finns det ju alltid en hel del administrativt arbete som måste göras. Egna kommunikationsstrategier ska verkställas och bloggar som ska skrivas.

Att arbeta som konsult och med något som man brinner för är helt fantastiskt roligt. I mitt fall som ni vet så är det kommunikation och PR. Ni som inte hängde med mig på Instagram i förra veckan känner mig såklart inte så väl. Jag har en magisterexamen i Medie- och kommunikationsvetenskap. Kommunikation är något som jag har arbetat med i många år. Som chef har jag arbetat i 15 år innan jag startade en egen PR-byrå.

Jag hoppas att ni alla har haft en bra arbetsvecka och att ni nu kan få njuta av en härlig helg!

Inlagt av: Malena
Foto: Pixabay

Tags