Barngolfen2015

Det var fullt av kändisar och golfproffs på Hills golf & sportsclub den 15 juni när Barngolfen fyllde 10 år. Helt enkelt stjärnspäckat när Barngolfen firade 10 – årsjubileum. Solen sken ikapp med de deltagande golflagen som bestod av företag, kändisar och golfproffs. Aldrig tidigare har det varit så mycket folk och så många spelande lag som igår. Det var en intensiv dag för alla som arbetade denna dag så även för oss som arbetade med PR, men så rolig och så fylld av glädje. Glädje över att så många ställer upp och hjälper till att samla in pengar till Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barnsjukhus så att barnen kan få en trevligare miljö när de besöker sjukhuset.

Bankett

Dagen avslutades med en fantastisk bankett på Elite Hotell på Avenyn där det bjöds på god mat och trevligt mingel och en auktion där man kunde buda på och vinna helt fantastiska priser. Priser som var skänkta av legender som Bubba Watson, Tomas Wilander och många många fler.

Om ni aldrig tidigare har deltagit som företag eller publik så kan jag varmt rekommendera er att göra slag i saken och delta, men då får ni vänta tills nästa år.

Barngolfen

Golftävlingen som bjuder på glädje!
Barngolfen är idag Sveriges största välgörenhetsgolf. Det är Insamlingsstiftelsen för Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus som arrangerar tävlingen.

Barngolfen har hittills samlat in över 19 miljoner kronor och de insamlade medlen går till barn och unga som kämpar i sin vardag på Sveriges största barnsjukhus. Läs mer om stiftelsen och dess arbete på www.barnsjukhuset.nu.

Inlagt av: Malena Eklund

Tags