Facebook

Om man får tro Kipp Bodnar så finns det vissa Facebook sidor som är bättre än andra. Han har skrivit ett blogginlägg om de 15 bästa Facebook sidor som finns. Om du vill läsa hela hans inlägg så gör du det här. Om man ska skapa en FB sida för sitt företag så finns det enligt Bodnar en hel del att tänka på. Förutom att ha ett snyggt omslagsfoto så behöver man också tänka på att uppdatera sin sida ofta med bilder, filmer och tips. Det första exemplet som Bodnar nämner i sitt inlägg är L.L Bean som säljer utomhuskläder för aktiva människor. De har cirka en halv miljon följare och förutom att ge härliga äventyrstips och självklart reklam för vilka kläder man ska använda så har de bra information om till exempel fraktfritt med mera.

Starbucks

En annan FB sida som nämns är Starbucks som har mer än 38 miljoner gillare. De delar med sig av vackra säljande bilder och välkomnar sina kunder på olika sätt. De använder även sin FB sida till att attrahera ny personal när de har behov av det.

 

Burt’s Bees

Min favorit bland dessa 15 utvalda sidor är Burt’s Bees och det beror framförallt på kombinationen av bilder som tilltalar mig och historien om Burt som dyker upp då och då. Personligen så tycker jag det finns väldigt många bra exempel på tilltalande och säljande FB sidor, men min favorit är absolut ABBA där man kan frossa i nostalgi både när det gäller musik och bilder.

Inlagt av: Malena Eklund
Foto: Facebook
Musik: Youtube

 

Tags