2023 Nytt År och Ny adress

Ett nytt år innebär alltid en möjlighet att se över sin verksamhet och utveckla den på olika sätt. Vi på First PR tror att det är viktigt att finnas där vi kan få så mycket näring och kontakter till vår verksamhet som möjligt. Samtidigt som vi vill vara lätta att nå. Att kunna ha kontoret i en dynamisk miljö med många kontaktytor är viktigt. Inte minst för möjligheten att skapa vass PR för våra kunder. En PR byrå erbjuder ju både ett strategiskt tänk som behöver hållas uppdaterad – men även en kreativ profil – som behöver ny näring.  

Därför känns det extra roligt att kunna berätta att vi från och med januari, byter adress och flyttar in på Platinan – adress Mårten Krakowgatan 2, Platinan

Med ett kontorsläge nära Lilla Bommen, alldeles intill nya Hisingsbron och Centralstationen så finns vi inom räckhåll för våra kunder. Både kunder i och omkring Göteborg men även för de kunder som väljer att besöka oss med tåg och bil från övriga delar av landet. 

Inne i Platinans vackra glasbyggnad ryms 60 000 kvadratmeter hotell, kontor och mötesplatser. Byggnaden är en viktig del i ett av Nordens största stadsutvecklingsprojekt; Älvstranden.

När vi nu flyttar in på Platinan så får vi kontorsgrannar inom olika branscher, vilket känns väldigt kul och inspirerande. Nuvarande hyresgäster spänner mellan vitt skilda branscher – alltifrån Advokatbyråer och Svenskt Näringsliv till programvaru- och dataspelsföretag.

Vårens webbutbildningar

Vi på First PR jobbar hela tiden för att utveckla vårt erbjudande till kunder. Under våren kommer vi därför att börja erbjuda webbaserade utbildningar, vilket vi ser har många fördelar. Dels kan kunder själva bestämma när och hur de vill planera sina utbildningstillfällen. Inga resekostnader krävs för anställda eller för uppdragsgivaren. Företagsledningen kan få en “sneek peak” på hur intressant utbildningen är, vilka exempel som tas upp och så vidare. Allt detta är viktigt för att det på bästa sätt ska passa det aktuella företagets utmaningar.

Vi kommer ta fram olika webbutbildningar inom internkommunikation, skapa pressmeddelanden och kriskommunikation, en perfekt investering för förutseende företag, som vill förbereda sina anställda på kommande kriser. Kriskommunikation kan låta allvarligt och kanske lite tråkigt. Men det är det inte om man som vi kan ge verklighetsbaserade exempel från näringslivet och politiken. Inte i underhållningssyfte, även om man ibland undrar om vissa händelser är verkliga! Välkommen att följa våra sociala medier för att få veta mer om när vi släpper utbildningspaketet!

First PR erbjuder ny tjänst – artikelskrivande

Under våren kommer vi även att erbjuda en ny tjänst till kunder – nämligen tjänsten artikelförfattande! Många kommunikationsavdelningar har fullt upp och tiden kanske inte alltid räcker till att också göra research och skriva kvalitativa artiklar för internt eller externt bruk. Vi avlastar och underlättar gärna för er med att skriva artiklar.  

Vi har stor erfarenhet av att skriva artiklar – oavsett om de är i form av porträtt eller i debattform. Du är redan nu välkommen att höra av dig om du har behov av hjälp med att skriva olika artiklar.

2023 Nytt År och Ny adress

Varmt välkomna till oss för att prata kommunikation och dricka kaffe!

 

Tags