almedalen

Almedalen är inget som man glömmer i första taget. Trots att hösten är här med svalare temperatur och mera regn, så kommer vi väl ihåg den varma sommaren. Likaså minns vi den intensiva veckan på Gotland och i Visby. Almedalsveckan var välbesökt även i år. Var du där? Det var jag, tillsammans med tusentals andra människor. Det var en intensiv vecka som innehöll många spännande möten och intressanta föreläsningar.

Om man vill åka dit enbart för att kompetensutveckla sig så kan jag varmt rekommendera det. Där finns något för alla, de flesta branscher är representerade och många spännande möten genomförs denna intensiva vecka. De som inte åker dit eller inte förstår vad man ska göra där så berättar jag gärna. Tänk er att kunna hinna med ett tiotal möten om dagen som man sedan kan återuppta när hösten kommer. Alla är där just av den anledningen: att mötas och träffa andra människor.

Kommunikationsstrategier

Är du intresserad av att ta ditt företag och varumärke till nästa nivå? Då kanske jag kan hjälpa till att arbeta fram en hållbar kommunikationsstrategi tillsammans med dig i ert företag eller organisation? Självklart kan ett besök i Almedalen vara en del av just din kommunikationsstrategi. Det viktigaste är att förstå varför det är det! Hör gärna av dig så kan vi prata strategier.

I år firade Almedalsveckan 50 år och enligt arrangörerna är det världens största demokratiska mötesplats. Det var många olika buzzwords som dök upp, men här kommer några: AI, digitalisering och hållbarhet. Nu är det knappt 10 månader kvar till nästa års Almedalen. Men nu under hösten ska vi först ta vara på allt som vi fått med oss från denna sommaren.

Hoppas du har varit lite ledig i sommar också och kunnat njuta av den fantastiska och ibland olidligt varma sommaren. Badat, slappat och umgåtts med nära och kära.

/Malena

 

 

 

Tags