ledarskapsdagen

Förra veckan var en intensiv vecka med många sena kvällar.
Dagarna ägnades åt sedvanligt kommunikationsarbete såsom PR möten, intervjuer, arbeta fram pressreleaser och planera för olika sociala mediekampanjer. Full rulle and business as usual! Bara roliga uppdrag.

Bland annat var vi inbjudna till vår hyresvärd WTC som nu flyttat in i ett nytt våningsplan, våning 7 i Gothia Towers. Det var glitter, glamour, bubbel och snittar samt väldigt fint inrett av Bittra Britta.

Entreprenörs- och ledarskapsdagens föreläsare

En annan kväll var vi även medbjudna på Entreprenörs- och ledarskapsdagen av Eva Wenström som arbetar som upphandlingskonsult. Det var en kväll med temat storytelling där alla föreläsarna hade sin egna story att berätta. Arrangemanget stod Annelie Egestam för och det ägde rum på Elite på Avenyn. Där var många utställare och intressanta föreläsare. Bland föreläsarna fick vi bland annat lyssna på Katrin Sandberg, som skrivit boken ”Hitta din sanna story”, väldigt inspirerande att lyssna på. Vi fick även lyssna på Linda Jöfelt som grundat Dughult of Sweden som producerar sina kläder i Sverige.

Väldigt spännande var det också att få höra Moa Gurbuzer som tillverkar alkoholfritt vin. Hon är socionomen som ifrågasatt alkonormen och vill att alla ska få frågan: ”Med eller utan alkohol?” Hon fick champagneexperten Richard Juhlin att tacka ja till ett samarbete där de använder druvor från de finaste odlingarna i Frankrike. Moa driver företaget MRG Wines.

Afternoon Tea

Ett härligt och annorlunda nätverkande ägnade vi torsdagskvällen åt hos Saras Eko & Gott. Där minglade vi med många spännande personer från spridda branscher och njöt av Saras fantastiska ekologiska mat. Om ni inte redan följer Sara på Facebook och Instagram så gör det! Där kan ni njuta av vackra foton och så missar ni heller inte möjligheten att boka in er till vårens afternoon tea.

Veckan avslutades med oktoberfest på pensionat Strandkullen i goda vänners lag. Strandkullen är ett vackert beläget pensionat/konferensanläggning och restaurang som vi varmt kan rekommendera.

Tags